Algemene Voorwaarden

Rust voor jullie tweetjes

Heerlijk tot rust komen in de natuur. Geen kinderen, geen verkeer, 100% rookvrij. Unieke landelijke ligging in de heuvels, kwartier van Maastricht, Valkenburg, shoppen in Aken of naar Europa’s grootste wekelijkse antiekmarkt in Tongeren.

Privacy

Elk gastenverblijf heeft een eigen ingang en diverse faciliteiten. Naar wens een eigen keuken, houtkachel, bioscoop, 2e TV, bubbelbad of bad-op-pootjes, dubbele douche en een eigen privé hottub. Ons ruime erf van 40.000 m2 ligt idyllisch verscholen in de groene heuvels en met gemiddeld (naast jullie) nog 4 andere gasten, heeft iedereen veel ruimte en privacy.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst bieden we persoonlijke incheck tussen 17 en 18 uur, of zelf-incheck vanaf 15 uur tot ’s avonds laat. Bij zelf-incheck bergen we de sleutel van jullie gastenverblijf op in een sleutelkluis. Op de dag van vertrek kun je uitchecken tussen 10 en 11 uur. Andere tijden eventueel mogelijk in overleg vooraf.

Geen kinderen

Uniek in de regio: ‘Adults only, zonder kinderen’. Hierdoor is het niet mogelijk om een baby of kind mee te nemen. Bijna al onze gasten zijn ouders met kinderen, welke er even met z’n tweetjes tussenuit willen, waardoor we ook geen uitzondering kunnen maken.

Geen groepen

We hebben alleen gastenverblijven voor 2 personen. Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen “gasten van gasten” toe op ons terrein, waardoor de stilte en rust gewaarborgd kan blijven.

Geen huisdieren meebrengen

Het is niet mogelijk om een huisdier mee te nemen.

100% Rookvrij

We willen iedereen een heerlijk fris verblijf aanbieden. Roken is overal – zowel binnen als buiten – niet toegestaan.

Barbecuen, fonduen en gourmetten

Barbecuen, fonduen, gourmetten, etc. is niet toegestaan in het gastenverblijf of onder het overdekt terras

Elektrische auto laden

Op ons domein is het niet mogelijk en ook niet toegestaan om een elektrische auto te laden. In het dorp is desgewenst wel een laadplek op Ingerveld (1 km afstand) en langs de A2/E25 bij Eijsden (10 km afstand) een snellader van Fastned.

Goed huisvader

Gebruik het gastenverblijf als een ‘goed huisvader’. We vragen iedereen om met onze spullen om te gaan, zoals je ook met je eigen spullen doet. Gebruik de faciliteiten waarvoor deze bedoeld zijn. Raakt er toch iets beschadigd, geef het dan zo snel mogelijk aan ons door. Bij vertrek dient het gastenverblijf in eenzelfde staat en bezemschoon te worden achtergelaten met de spullen op de oorspronkelijke plaats. Gebruikt serviesgoed dient te zijn afgewassen of in de vaatwasser geplaatst.

Annuleringsverzekering

Kosteloos annuleren is niet mogelijk, tenzij een annuleringsverzekering wordt afgesloten. We houden het gastenverblijf immers voor jullie vrij, zodat andere geïnteresseerden dan niet kunnen komen. Voor een annuleringsverzekering kun je met jullie eigen bankkantoor of verzekeringsagent contact opnemen. Zij zullen dan een passende aanbieding doen. Bij annuleren tot twaalf weken vooraf aan de besproken overnachtingen is een administratieve vergoeding verschuldigd van € 50,-. Van twaalf tot zes weken vooraf aan de besproken overnachtingen 50% van de totale overnachtingsprijs en vanaf zes weken 100% van de totale overnachtingsprijs. Een eventuele reeds aan ons overgemaakte aanbetaling, welke hoger is dan de verschuldigde annuleringskosten, wordt uiteraard door ons weer per ommegaande teruggeboekt.

Brandveiligheid

Onze boerderij voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Echter we zijn van mening dat je nooit voorzichtig genoeg kunt zijn met vuur. Hierdoor is het branden van een kaars of andere vorm van open vuur binnenshuis niet toegestaan. We vragen om de houtkachel altijd met de deuren gesloten te laten branden. De houtkachel brandt dan tevens beter door een verbeterde trek.

Privacyverklaring

Met deze privacyverklaring willen wij je informeren over het verwerken van jouw persoonsgegevens. Wanneer je een gastenverblijf wilt reserveren, verleen je ons toestemming om de persoonsgegevens op te slaan en te verwerken die je ons bezorgt. De door jouw aangereikte gegevens worden gebruikt om een gewenste reservering te kunnen vastleggen. Nadien dienen we de gegevens op te nemen in onze toeristenregistratie. Jouw gegevens delen we niet met andere partijen. Alleen indien een bevoegde overheidsfunctionaris vraagt om inzage, dienen we de gegevens te tonen. Gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk noodzakelijk. We sturen géén nieuwsbrieven per e-mail of per post. Wil je graag op de hoogte blijven? Kijk dan op onze Facebook of Instagram pagina
Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op
Translate »
Call Now Button