FietsActief

augustus 2014: 10 Belgische fietsparels

België heeft heel veel moois te bieden voor fietsliefhebbers, van bijzondere logeeradresjes tot fietsroutes. Ontdek de enorme veelzijdigheid aan de hand van deze plezante tips.

Alle kanten op

Van een romantisch klein bakhuis tot een compleet gastenverblijf met privé-bioscoop: bij Hoeve de Witte Gans kun je alle kanten op. Je zit hier in de Voerstreek, nét over de grens bij Zuid-Limburg. De heuvels in trekken kan, maar er zijn genoeg opties zonder kuitenbijters, fietsroute mee en gaan! Je fietst hier bijvoorbeeld zó naar Maastricht.

Rust gegarandeerd!

’s Avonds komt je vermoeide lichaam tot rust in de sauna of de houten hot tub, die je beide lekker privé met z’n tweetjes kunt reserveren. Ook leuk: de duo-massages, om de beurt genieten van een hotstone-, kruidenstempel- of ontspanningsmassage! Wat het ook wordt: rust gegarandeerd hier op dit relaxte plekje.

Voor recreatieve fietsers

Artikel is geschreven door reisjournalist Linda Korsten voor hét tijdschrift voor recreatieve fietsers van België en Nederland, FietsActief.

Het magazine FietsActief staat vol met fijne fietsbestemmingen, praktische onderhoudstips, interessante natuurweetjes, handige fietsspullen en uitgebreide producttesten. FietsActief verschijnt zeven keer per jaar, zes keer in het fietsseizoen (maart t/m augustus) en een keer in de winter.