Jij en ik magazine

Echte Verwen adresjes

Jij&iK magazine, een blad voor mensen met een zeldzame aandoening. Het blad is onderdeel van Stichting Chromosome Foundation welke is opgericht door Joyce Schaper. Joyce is moeder van een gezonde dochter en een zoon met een zeldzame chromosoomafwijking. Tijdens haar zoektocht naar informatie viel het haar op dat veel krachten nog niet gebundeld waren.

Even er tussenuit

Even bijkomen doe je natuurlijk het liefste bij zo'n B&B adresje waar alles klopt. Mooi van buiten, stijlvolle B&B kamers en gastvrije mensen. Zodat je weer even kunt bijkomen van de dagelijkse beslommeringen. Met het hele gezin op pad of met z'n tweetjes. We hebben een aantal leuke B&B adresjes voor je geselecteerd, maar je kunt er nog meer vinden op www.bijzonderplekje.nl. Geniet ervan!

Echte Verwen adresjes

Bij deze adresjes kun je heerlijk relaxen, sommige hebben een hottub, sauna of zelfs een hele spa. Bij hoeve de Witte Gans in Voeren (net over de grens) zijn twee romantische gastenverblijven bij een monumentale 16 eeuwse hoeve. Beide verblijven hebben een eigen ingang en eigen keuken. ook kan er gebruik worden gemaakt van sauna, hottub en wellness massage bij een knapperend houtvuur.

Meer informatie

Magazine JIJ & IK voor mensen met een beperking
Ons Tweede Thuis voor mensen met een beperking
Facebook Ons Tweede Thuis Jij & Ik
Ons 2e thuis Twitter