Roots magazine

februari 2014: Slapen onder de maretak

Glossy maandblad

Roots Magazine is een prachtige maandelijkse natuur glossy met een mix van ontspanning, natuur en inspiratie om er zelf actief op uit gaan. Roots magazine is de nieuwe editie van het voorheen bekende blad Grasduinen. De adembenemende natuurfotografie geeft je tips om zelf de mooiste foto’s te maken. Raak geïnspireerd door prachtige natuurreportages en trek eropuit met de uitneembare wandelkaarten.

Slapen onder de maretak

De dag beginnen met een uitgebreid verwenontbijt, genieten van de natuur tijdens de speciaal voor rootslezers uitgezette maretakwandeling (onderweg zie je maretakken en dassenburchten), een dagje maastricht: er valt ontzettend veel te beleven.

Hoeve de witte gans ligt in de heuvelachtige Voerstreek, op maar 15 minuten rijden van maastricht. De hoeve heeft drie romantische gastenverblijven. Zo is het bakhuis gevestigd in een oud bakhuisje, heeft de Droomsuite een hartvormige inloopdouche in de slaap- kamer, is de Pronkkamer in authentieke sfeer met eeuwenoude gebinten in het zicht en zijn bij de Hooischuur een snoepwinkeltje en privébioscoop inbegrepen.