Raymond en Pauline

Wij zijn Raymond en Pauline, geboren en opgegroeid in het zuiden van Limburg. In de Voerstreek vonden wij in 2002 ons 'droomhuis', een vervallen boerderij zonder elektra, water en riolering. Maar wat een heerlijk plekje, helemaal één met de natuur...

Vele jaren besteedden we elk vrij uurtje aan onze 16e eeuwse vakwerkhoeve en inmiddels is het woonhuis en een vijftal B&B-kamers klaar. De boerderij is nu echt onze trots. We hebben alles zelf gedaan, zonder aannemer. Het houtwerk, de daken, de elektra, ...

We wilden een bed and breakfast creëren waarin we zelf graag vertoeven. Een plek met een ontspannen sfeer, inspirerend, authentiek, adembenemende ligging, optimale privacy, netjes verzorgd en uiteraard vanzelfsprekende gastvrijheid.

Na vele jaren ploeteren, kunnen we nu af en toe ook een uurtje vrij nemen en gaan dan graag wandelen of fietsen in de omgeving. Heerlijk genieten, maar ook op zoek naar nieuwe pareltjes in de omgeving. Zo kunnen we jullie de mooiste plekjes rondom ons bed en breakfast aanwijzen. In de Limburgse Voerstreek, het Zuid-Limburgse Heuvelland of het omringende land van Herve.

We adviseren jullie met veel plezier over de ideale fietsroute met koffiepauze, een wandeling met fraaie valleien, de lekkerste uiensoep, de gezelligste terrasjes in de omgeving en de fraaiste vergezichten.

iha - internet holiday ads HOUSE in the countryside