even Voorstellen...

Raymond en Pauline - geboren en getogen Limburgers - zijn neergestreken net over de grens in de Voerstreek. Hier vonden en restaureerden we onze 16e eeuwse vakwerkhoeve.

Na vele eigen vakantie ervaringen in binnen en buitenland, wilden we iets creĆ«ren dat we zelf altijd zochten, maar slechts zelden vonden. Een plek waar alles klopt, de ontspannen sfeer, inspirerend, authentiek, adembenemende ligging, optimale privacy, netjes verzorgd en uiteraard vanzelfsprekende gastvrijheid. Al hetgeen bij ons hoog in het vaandel staat. 

Onze vrije tijd besteden we graag aan wandelen en fietsen in de omgeving. Veel genieten, maar vooral ook altijd op zoek naar iets nieuws. Zo kunnen we jullie de mooiste plekjes aanwijzen in de Voerstreek, het Heuvelland en het omringende land van Herve. 

We adviseren je dan ook met veel plezier over de ideale fietsroute met koffiepauze in een boomgaard, een wandeling met fraaie valleien, de lekkerste uiensoep bij de molen, de gezelligste terrrassen in de omgeving en de fraaiste vergezichten.