Slaap zacht...zzzz

Belangrijk is dat je op vakantie lekker uitrust. Een goede nachtrust is dan ook een must. In onze gastenverblijven beschik je over een goede tweepersoons matras gemaakt van het hoogwaardige Traagschuim (memory-foam), waarop je samen kunt slapen als een roos.

Ook de aankleding van het bed is een lust voor het oog, sfeerverlichting, fijn linnengoed, lekker ruikend en met een keur aan kussens staat garant voor jullie welverdiende nachtrust.

Hoofdkussen à la carte service

In een gastenverblijf huur je op de eerste plaats een bed. Wij vinden het daarom belangrijk dat het slaapcomfort top is. Een goede matras, fijn bedlinnen en uiteraard een hoofdkussen om in weg te dromen.

Een hoofdkussen is echter heel persoonlijk. Zoals een goede wijn iemand niet kan smaken, kan een hoogwaardig hoofdkussen voor iemand een slapeloze nacht tot gevolg hebben.

Om deze reden bieden wij 'hoofdkussen à la carte service' aan.

In het gastenverblijf hebben jullie de beschikking over verschillende soorten kwaliteitskussens. Keuze uit: een natuurlijk en stevig donsveren kussen, een fantastisch memoryfoam kussen of een anti allergeen hollowfibre kussen. Je kunt zo zelf uitproberen welk kussen het meest geschikt voor jouw is... En desgewenst elke nacht weer anders... Meerdere hoofdkussens (compleet met kussensloop) liggen bij aankomst voor jullie klaar, willen jullie graag nog een ander soort kussen uitproberen, dan is dit snel geregeld...

En wil je uitsluitend op jouw eigen specifieke hoofdkussen slapen, dan is dat uiteraard ook prima voor ons.

Wat is traagschuim?

Een traagschuim matras is een echte belevenis. Je ervaart een zeer ontspannen nacht en staat 's ochtends heerlijk uitgerust weer op!

Traagschuim - ookwel Memory Foam, Tempur of Nasa-schuim genoemd - vindt zijn oorsprong in de ruimtevaart. De Nasa heeft veel onderzoek gedaan naar ruimtepakken die optimaal drukverdelend werken. De ontwikkeling van traagschuim bood de ultieme oplossing.

Traagschuim verandert door lichaamstemperatuur in een perfecte mal van het lichaam, ongeacht lichaamsgewicht of grootte, waardoor de drukbelasting optimaal wordt verdeeld en een betere bloedsomloop ontstaat. Nadien verandert het matras elke keer weer langzaam terug in de oorspronkelijk vorm.

• comfortabel, niet te zacht, maar ook niet te hard
• voorkoming van drukpunten
• optimale lucht- en vochtregulatie
• kortom: "Slapen als een Roos..."

Een hemels bed

De gastenverblijven hebben allemaal een romtisch bed, elk in een andere stijl en sfeer. De Droomkamer, Droomsuite en Hooischuur hebben een Queensize bed van 2,00m x 1,60m en 't Bakhuisje heeft een riante bedstee van 2,05m x 1,40m.