Lavendel-Droom

Een origineel oud tweepersoons bed van de boerderij hebben we als basis gebruikt. Middels lariks planken en weerbestendige buitenkussens hebben we een ligbed gecreëerd.

Rond het bed is lavendel aangeplant, waardoor jullie samen heerlijk middenin een geurig pallet van lavendel en vogelgekwetter kunnen wegdromen...

Helemaal in Balans

Lavendel is kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans. Je komt tot rust en lavendel helpt bij slapeloosheid.

Iedereen kent bloeiende lavendel. De tuin ruikt heerlijk en zelfs gedroogde lavendel geeft een overweldigende geursensatie.

Lavendel in de Keuken

Maar wist je ook dat veel insecten nadrukkelijk niet van lavendel houden. Ongewenste beestjes voor een welverdiend middagslaapje worden in de Lavendel-Droom zoveel mogelijk op afstand gehouden.

Lavendel is ook een ingrediënt in de keuken. Lavendelbloemen worden, al dan niet gedroogd, gebruikt om producten op smaak te brengen. Lavendel is bijvoorbeeld lekker in kazen, groenten en thee.

Drukbezocht...

De Lavendel-Droom wordt ook het gehele jaar druk bezocht door de dieren op ons erf. Eén zonnestraal is genoeg. Kwetterende vogeltjes, scharrelende kippetjes en een snorrende kat...

Kenmerken

inrichting tweepersoons ligbed
terras op zuiden ja
schaduw nee
natuur lavendel
wifi ja
bijzonder wegdromen