Rust en privacy voor jullie tweetjes

Heerlijk tot rust komen in de natuur. Geen kinderen, geen verkeer, 100% rookvrij.

Unieke landelijke ligging in de heuvels, kwartier van Maastricht, Valkenburg, shoppen in Aken of naar Europa's grootste wekelijkse antiekmarkt in Tongeren.

Veel privacy

Elk gastenverblijf heeft een eigen ingang en veel faciliteiten. Naar wens een eigen keuken, houtkachel, bioscoop, 2e TV, bubbelbad of hemelbad, dubbele douche en een eigen privé hottub.

Ons ruime erf van 22.000 m2 ligt idyllisch verscholen in de groene heuvels en met gemiddeld (naast jullie) nog 2 andere gasten, heeft iedereen veel ruimte en optimale privacy.

Geen kinderen

Vanaf de eerste dag dat we een vakantieverblijf aanbieden blijkt het merendeel van onze gasten, ouders te zijn die het heerlijk vinden om een keer een paar dagen alleen met z'n tweetjes er tussenuit te gaan. Even de batterij opladen en de kids bij opa en oma, waar zij eveneens een geweldige vakantie hebben.

Zelf hebben we geen kinderen, hierdoor weten we eerlijk gezegd ook niet goed welke faciliteiten we voor kinderen moeten aanbieden. Een schommel, een boomhut, misschien een spelcomputer?

Bij alle andere adresjes in de regio is het wel mogelijk om een kind of baby mee te nemen, waardoor wij hebben gekozen voor een kind-vrij (adults-only) vakantie-plekje.

Geen groepen

We hebben uitsluitend gastenverblijven voor 2 personen. Willen jullie graag met 3 tot 6 personen komen en ieder is gesteld op z'n privacy, dan is het prima om een 2e of 3e gastenverblijf te huren.

We moeten hierbij wel eerlijk opmerken dat we alleen faciliteiten hebben voor gebruik door 2 personen. De enige uitzondering hierop is de 4-persoons eettafel in 't Melkhuis en een terrasje in de tuin. Samen met z'n allen koken, TV kijken of in de hottub zitten is niet mogelijk. We vragen tevens om de rust van de andere gasten te respecteren.

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen "gasten van gasten" toe op ons terrein, waardoor de stilte en rust gewaarborgd kan blijven. Het is hierdoor niet mogelijk om mensen van buitenaf toe te laten tot ons erf en bijvoorbeeld gebruik te laten maken van de parkeerplaats, de tuin of het gastenverblijf.

Geen huisdieren meebrengen

Hoe lief jullie hondje ook is, we kunnen geen uitzondering maken. Sommige van onze gasten zijn allergisch en mede daarom hebben we besloten om geen huisdieren toe te laten in de gastenverblijven.

Desgewenst kunnen we wel diverse alternatieven in de regio adviseren, waar honden (soms of onder voorwaarden) zijn toegestaan.

100% Rookvrij

Graag willen we iedereen een lekker fris verblijf aanbieden.

Overal is roken bij ons niet toegestaan. Alleen voor een noodsituatie hebben we een eenvoudig rookplekje op de parkeerplaats.

Velen fonduen thuis liever niet, omdat de geur dan weken in huis blijft hangen. Om alle gasten na jullie vakantie ook een fris verblijf te kunnen aanbieden, vragen we om niet binnenshuis te barbecuen, fonduen, etc. In de tuin mag dit uiteraard wel.

Laat uitchecken, of extra laat uitchecken

Inchecken kan op de dag van aankomst tussen 16 en 18 uur. Uitchecken op de dag van vertrek tot 10:30 uur. Andere tijden in overleg.

Willen jullie graag langer blijven, dan bieden we de mogelijkheid tot laat uitchecken of extra laat uitchecken.

Voor laat uitchecken (tot 12 uur) vragen we een eenmalige vergoeding van 30 euro en voor extra laat uitchecken (tussen 16 en 18 uur) de helft van de dagprijs. We zullen het gastenverblijf de betreffende dag dan niet meer aan een ander stel verhuren.

Aanbetaling en borg

In verband met de bijzondere en uitgebreide inventaris vragen we een aanbetaling/borg van 150 euro die jullie na de vakantie binnen een paar dagen krijgen teruggestort.

We vragen om met onze spullen om te gaan, zoals je ook met jullie eigen spullen doet. Er kan altijd iets stuk gaan of beschadigd raken. Indien niet bewust schade wordt aangebracht, dan 'lossen' we het uiteraard samen wel op.

Gebruik de faciliteiten waarvoor deze bedoeld zijn. Het lijkt handig om bijvoorbeeld het bubbelbad te gebruiken als wasmachine voor de wandelschoenen of mountainbike-kleding, maar de modder zal het bubbelsysteem in het bad doen verstoppen.

Ook binnenshuis roken lijkt heel onschuldig indien het om 'slechts' een paar sigaretjes gaat. Echter de sigarettenrook is ook na een tijdje luchten nog steeds overduidelijk aanwezig voor een niet-roker.

Annuleringsverzekering

Kosteloos annuleren is niet mogelijk, tenzij een annuleringsverzekering wordt afgesloten. We houden het gastenverblijf immers voor jullie vrij, zodat andere geïnteresseerden dan niet kunnen komen.

Voor een annuleringsverzekering kun je met jullie eigen bankkantoor of verzekeringsagent contact opnemen. Zij zullen dan een passende aanbieding doen.

Bij annuleren tot twaalf weken vooraf aan de besproken overnachtingen is een administratieve vergoeding verschuldigd van € 50,-. Van twaalf tot zes weken vooraf aan de besproken overnachtingen 50% van de totale overnachtingsprijs en vanaf zes weken 100% van de totale overnachtingsprijs.

Een eventuele reeds aan ons overgemaakte aanbetaling, welke hoger is dan de verschuldigde annuleringskosten, wordt uiteraard door ons weer per ommegaande teruggeboekt.

Brandveiligheid

De meeste dodelijke ongevallen in Europese hotels zijn in het verleden te betreuren geweest doordat één van de gasten stiekem rookte in de kamer, of iemand een kaarsje aanstak.

We horen weleens: "Wat kan een onschuldig waxinelichtje nu veroorzaken?" Maar ook een heel klein vlammetje kan met hulp van een gordijn of bedlinnen in no-time in een dodelijke vuurzee veranderen.

Onze boerderij voldoet aan de allerstrengste brandveiligheidseisen, echter we zijn van mening dat je nooit voorzichtig genoeg kunt zijn met vuur. Hierdoor is het maken van open vuur binnenshuis niet toegestaan en vragen we om de houtkachel met de deuren gesloten te laten branden. De houtkachel brandt dan tevens veel beter door een verbeterde trek :-)

Privacyverklaring

Met deze privacyverklaring willen wij je informeren over het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wanneer je een gastenverblijf wilt reserveren, verleen je ons toestemming om de persoonsgegevens op te slaan en te verwerken die je ons bezorgt.

De door jouw aangereikte gegevens worden gebruikt om een gewenste reservering te kunnen vastleggen. Nadien dienen we de gegevens op te nemen in onze toeristenregistratie.

Jouw gegevens delen we niet met andere partijen. Alleen indien een bevoegde overheidsfunctionaris vraagt om inzage, dienen we de gegevens te tonen.

Gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk noodzakelijk.

Onze website gebruikt géén cookies en we sturen géén nieuwsbrieven.