Rondtoeren

Toeren in de Voerstreek is een ware beleving, met historische plaatsjes als Clermont, Eijsden, Dalhem, Limbourg, Visé, Aubel en Soiron. Een ideale startplaats voor allerhande ontdekkingstochten. De mooiste routes zijn reeds uitgetekend, van 30 tot 150km.

Kastelen, oude boerderijen, charmante dorpjes die tegen de hellingen aanleunen, verborgen gehuchtjes in valleien en het prachtige groene landschap met boomgaarden en weiden.

Je kunt bijvoorbeeld een scooter, Fiat 500 of oldtimer huren. Of rij de Mergellandroute met een open sportwagen. Geniet tussendoor van het uitzicht, een kopje koffie of een Bourgondische lunch op een terrasje of in een sfeervolle brasserie.

En wil je niet passief toezien, maar zelf meetrappen, huur dan een e-bike. Met een elektrische fiets heb je altijd wind mee, heuveltje op en heuveltje af. Lekker bewegen zonder jezelf uit te putten...

Ontdek de Limburgse heuvels met een retro scooter of Vespa scooter. Je kunt ook met z'n tweetjes op één scooter.


Beleef het echte ouderwetse cabriogevoel met deze bijzonder mooie open klassieker...


Rijden in een jongensdroom...


Gezellig een eendje of geit huren en door het Bourgondische land toeren? Dakje open, picknickmand mee en genieten maar...


Door de heuvels rijden in een vier decennia oude Volkswagen Kever Cabrio


Een heerlijke klassieke Britse sportwagen. Doe de kap omlaag en geniet van puur autorijden met een karakteristiek geluid.


Op een actieve manier de Voerstreek en Zuid Limburg ontdekken, zonder Tour de France aspiraties. Een elektrische fiets biedt uitkomst.

P.S. We trachten de info op de website van onze Bed en Breakfast (>200 pagina's)
elke week zorgvuldig up-to-date te houden. Heb je echter toch een foutje
ontdekt? Of weet je een verbetering? Laat het ons dan even weten...