Walhalla voor shopaholics

Grote ketens naast authentieke boetiekjes. Heerlijk flaneren, de historische winkelstraten van Maastricht, Luik, Aken en Tongeren zijn autovrij.

In de historische binnenstad hebben de bekende winkelketens de meest prachtige winkels. Authentieke speciaalzaken presenteren unieke musthaves op het gebied van mode, accessoires en design. Genoeg gelegenheden en terrasjes voor een hapje en een drankje. Dit alles maakt de omringende steden van de Voerstreek tot het walhalla voor modeliefhebbers en shopaholics.

Je kunt zeven dagen in week shoppen, Maastricht is alle dagen geopend...

Shoppen

oude stadscentrum Maastricht 18km / kwartier
oude stadscentrum Luik 25km / 20 min.
oude stadscentrum Aken 20km / 25 min.
stadscentrum Tongeren 30km / 30 min.
Outlet Maasmechelen Village 50km / 45 min.
Designer Outlet Roermond 70km / 50 min.
                                                                                

Een wereld van luxe

Ontdek een wereld van luxe in de outlet shoppingcentra Maasmechelen Village en Outlet Roermond. De ultieme shopping experience te midden van vele fashion en lifestyle boetieks. Ook de beide outlets zijn alle zeven dagen van de week geopend. Combineer een bezoek aan de outlet bijvoorbeeld op de heenreis of terugreis van jullie vakantie naar B&B de witte Gans.

Ook op een regenachtige dag is een dagje shoppen in een oude binnenstad of een designer outlet geen straf. De kans is immer groot dat je tijdens het buitje toch binnen in de winkel aan het struinen bent...

P.S. We trachten de info op de website van onze Bed en Breakfast (>200 pagina's)
elke week zorgvuldig up-to-date te houden. Heb je echter toch een foutje
ontdekt? Of weet je een verbetering? Laat het ons dan even weten...