Sfeervol slapen

Ariadne at Home – ’n Kijkje in België

‘Ariadne At Home in België’

Alleé, ga je mee…

 

…naar het Paradijs, de Droomsuite of het Bakhuis? Deze gastenverblijven van Hoeve de witte Gans liggen net over de grens bij Maastricht, in de prachtige Voerstreek, waar je tot rust komt én allerlei woonideeën kunt opdoen.

 

Ariadne at Home ‘goes’ België. We kijken binnen op het Vlaamse platteland, delen de beste merken en adressen uit België.

 

…vroeger voor het linnengoed, nu om aan te schrijven: de oude manteltafel kreeg een tweede leven…

 

…de badkamer in het Paradijs heeft de vorm van een klavertje vier. Oude luiken dienen als badkamerdeur en aan de ijzeren band van een karrenwiel hangen de douchekoppen…

 

…sfeervol slapen onder eeuwenoude spanten… Daarbij hoort ook een houtkachel en het zitje maakt de intieme sfeer compleet…

Ariadne at Home

Ariadne at Home laat je maandelijks inspireren met de mooiste woonstijlen en laatste trends. Met Ariadne At Home blijf je op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op woongebied. Het magazine geeft inspiratie om van je woning een persoonlijke plek te maken. Laat je inspireren!

 

Met een Ariadne at Home abonnement geniet je elke maand van een mix van de mooiste woonstijlen, ideeën om je huis tot een mooi en persoonlijk thuis te maken, en binnenkijken in mooie en inspirerende huizen. Zie Ariadneathome.nl voor meer informatie.

Translate »
Call Now Button