Puur natuur

Ariadne at Home – houten vloer bij de badkuip

‘Ariadne At Home – Hout in huis’

 

Omdat het puur natuur is, omdat het tijdloos is, omdat je het elke gewenste kleur kunt geven… Voorbeeld van het veelzijdig gebruik van hout is de Droomsuite van Hoeve de witte Gans. Wonen met een warm hart.

Hout in huis, hoe ouder, hoe mooier

lente-outfit te heisen. En dat doen we met… natuurlijke materialen! Onze stylist toont hoe hout als all time favorite in elke woonstijl past. In Mooi plan geven we tips hoe je natuurlijke materialen in elke ruimte integreert.

 

Hout in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld als vloer, kan prima. Het meest geschikt voor een badkamervloer zijn stabiele houtsoorten met een minimale ‘werking’ (krimp en uitzetting). Om te vermijden dat er vocht tussen de voegen en naden van de vloer sijpelt, is het belangrijk om extra aandacht te schenken aan de verlijming en afdichting van de randen.

 

Tip: Breng een siliconen voeg aan tussen de parketvloer en de plint en werk het hout af met vernis of beschermende olie.

Ariadne at Home

Ariadne at Home laat je maandelijks inspireren met de mooiste woonstijlen en laatste trends. Met Ariadne At Home blijf je op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op woongebied. Het magazine geeft inspiratie om van je woning een persoonlijke plek te maken. Laat je inspireren!

 

Met een Ariadne at Home abonnement geniet je elke maand van een mix van de mooiste woonstijlen, ideeën om je huis tot een mooi en persoonlijk thuis te maken, en binnenkijken in mooie en inspirerende huizen.

Translate »
Call Now Button