B en B Exclusief

B&B Exclusief

Special: Limburg Interios

 

Dompel u onder in Bourgondische wellness en sereniteit

 

Een bezoek aan Zuid-Limburg verzekert U van een prachtige tocht door groene velden, heuvels en dalen. Een weldadig landschap, dat zich koestert in een aanstekelijke sereniteit. Toch blijft het ‘ kloeke’ leven van steden als Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik altijd dichtbij.

B&B met een origineel bakhuis

Bij een interieur beschrijving kun je vaak niet om de herkomst van een pand heen. Het verleden vormt de basis van het heden. Dat is zeker het geval bij Hoeve de witte Gans in het Belgische St. Martens Voeren. De witte Gans ligt even over de Belgische grens, in een streek van eindeloos ‘ alleen kunnen zijn’, waar je het leven van rust en gemoedelijkheid met grote teugen opsnuift.

 

Een voormalige eeuwenoude boerderij die door eigenaar Raymond en Pauline eigenhandig is opgeknapt. Momenteel beschikken ze over twee kamers, die in stijl en uitstraling ver uit elkaar liggen. Binnenkort komt er een derde kamer bij.

’t Bakhuisje

Een van de kamers is gevestigd in het voormalige bakhuisje. In dat bakhuisje, waar de originele oven nog volledig in takt is, werd een knus gastenverblijf ingericht, met beneden een zitgedeelte en boven slaap- en badkamer. Via een wenteltrap komt men boven waar het slaapgedeelte is gevestigd en de badkamer. Knus en in een heerlijke warme sfeer van weleer.

Droomsuite

Heel anders is de Droomsuite in de hooischuur. Een romantische slaap- en relaxkamer, waarin naast het bed een comfortabel Engelse bad staat.

 

Deze Droomsuite kan men ook in een XL-versie nemen. In dat geval krijgt men ook de beschikking over extra gezellige lees/woonkamer met daarachter een luxe thuisbios. Een kamer waar een groot wandscherm van 2,50 x 2 meter met mooie houten lijst als een schilderij tegen de wand hangt.

 

’s Avonds kan men hier, onder het genot van een wijntje, gezellig met z’n tweeën TV of film kijken. De bios geeft een verassende ultra-moderne wending aan een sfeervol verblijf in De Witte Gans.

Translate »
Call Now Button