Brocante route

Ariadne at Home – Brocanteroute

‘Ariadne At Home – Brocante Living’

Verliefd op blauw

 

Of je de Brocante-route nu van zuid naar noord of andersom volgt. Hoeve De Witte Gans bij Noorbeek – in de mooie Voerstreek, met zijn heuvellandschap en karakteristieke vakwerkhuisjes – is een prachtige plek om je tocht te beginnen of af te sluiten.

 

De eigenaren verbouwden de langgevelboerderij uit 1580 ingrijpend en begonnen er een romantische B&B met wellness. Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodaties met mooie, landelijke namen als ’t Bakhuisje en ’t Melkhuis. De website biedt hulp bij keuzestress, maar welke kamer je ook neemt: sfeer is er volop.

 

Wil je zelf voor ontbijt zorgen of laat je het lekker in een gezellige mand op je kamer bezorgen? Dat kan allemaal. Je kunt kiezen uit verschillende ontbijtjes. Ben je toe aan een extra dosis ontspanning? Dan kun je genieten in de hottub of sauna, of een massage boeken.

Tip

Brocante liefhebbers moeten op zondag zeker afreizen naar Tongeren, waar elke zondagochtend van 6 tot 12 uur een enorme brocantemarkt is. Vanaf Hoeve de witte Gans is het maar een half uurtje rijden.

Ariadne at Home

Ariadne at Home laat je maandelijks inspireren met de mooiste woonstijlen en laatste trends. Met Ariadne At Home blijf je op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op woongebied. Het magazine geeft inspiratie om van je woning een persoonlijke plek te maken. Laat je inspireren! Zie Ariadneathome.nl voor meer informatie.

Translate »
Call Now Button