Echt knus!

Daphne’s Diary

Logeren bij Hoeve de witte Gans

 

Ik heb in België een leuke Bed & Breakfast ontdekt waar je heerlijk tot rust kunt komen. Hoeve De Witte Gans in het plaatsje St. Martens Voeren gelegen in de driehoek Maastricht, Luik en Aken.

Gezellig stulpje

Het Bakhuis vind ik een gezellig stulpje. Lekker met z’n tweetjes tot rust komen in de rustieke sfeer van vroeger tijden. Echt knus!

Grote witte Ledikant

De Droomsuite doet z’n naam eer aan. Ik zie mezelf al liggen in dat mooie grote witte ledikant. En dan ’s morgens genieten van een echt boerenontbijt dat dan buiten op het terras voor je klaar wordt gezet.

Zelfs een klein snoepwinkeltje

In de Hooischuur is zelfs een klein snoepwinkeltje ingericht met spekkies, Napoleon bollen, drop, zuurtjes, reuzenlollies en heel veel ander snoep uit vervolgen tijden. Ik denk dat ik kies voor De Hooischuur…

Magazine vol inspiratie en sfeer

Daphne’s Diary is een dagboek in de vorm van een tijdschrift. Daphne neemt je mee in haar creatieve wereld van wonen, tuinieren, koken, reizen, knutselen en shoppen. Zij schrijft over haar belevenissen en ervaringen waarmee de lezeressen zich kunnen identificeren en die bovendien een bron van inspiratie vormen.

Telkens een cadeautje

Elke editie van Daphne’s Diary is een verrassing, met op de cover telkens een cadeautje. Het dagboek-tijdschrift is gemaakt van vier soorten papier, met binnenin extra items, zoals stickers, kaartjes, een boekje, een schriftje en items om zelf te vouwen, plakken en knippen. Zie www.daphnesdiary.com voor meer informatie.

Translate »
Call Now Button