Mooiste plekjes

HOBB

HOBB gids

 

Je kent het vast, dat gevoel wanneer een plaats je voor het eerst komt al jouw verwachtingen overtreft. En dan, de drang om anderen deelgenoot te maken van een bijzondere ontdekking. Je weet ineens iets dat niemand anders weet, En je kunt niet wachten erover te vertellen: “Waar we nu toch toch zijn geweest…”

 

De logeeradressen in de HOBB gids zijn geselecteerd op kwaliteit, kleinschaligheid en karakter. Authentieke accommodaties van oprechte mensen op de mooiste plekjes van Nederland en België. Adressen, met andere woorden, die je niemand wilt onthouden: Hobb

 

Hoeve de witte Gans in Limburg
In deze oude vakwerkhoeve in de Limburgse Voerstreek hebben Raymond en Pauline twee romantische gastenverblijven gerealiseerd, die in elk opzicht voldoen aan hun eigen (hoge) eisen. Ruimte, comfort, privacy en goede smaak, om er maar een paar te noemen, zijn meer dan goed vertegenwoordigd.

 

Een van de gastenverblijven is een authentiek achttiende-eeuws bakhuisje, met een eigen ingang, optimale privacy, een keuken met werkelijk álles erop en eraan, een woonkamer, draadloos internet, een kruidentuintje, terrasjes, fietsen een houtkachel en een bedstee om in weg te dromen.

 

Vijfentwintig meter verderop staat de Hooischuur met de Droomsuite. Minstens zo uitgebreid ingericht, met een hartvormige inloopdouche, een bad op pootjes in de slaapkamer en een compleet uitgeruste keuken, een houtkachel en een heuse bioscoop-voor-twee.

 

Elk vertrek is met evenveel aandacht ingericht, en overal zijn traditionele en authentieke elementen gecombineerd met alle denkbare comfort. De woonboerderij heeft een ruim erf van 40.000m2 bevolkt met witte ganzen, hobbyschaapjes, een paar kippetjes en 2 lieve ezels.

 

…precies zoals Raymond en Pauline het zelf graag zouden zien.

 

Leuk detail: de dierenfoto op de kaft van de gids is genomen in de weide van Hoeve de witte Gans, met de schaapjes, ganzen en de twee geiten.

Translate »
Call Now Button