Dagje Maastricht

Roots magazine

Slapen onder de maretak

Glossy maandblad

Roots Magazine is een prachtige maandelijkse natuur glossy met een mix van ontspanning, natuur en inspiratie om er zelf actief op uit gaan. Roots magazine is de nieuwe editie van het voorheen bekende blad Grasduinen. De adembenemende natuurfotografie geeft je tips om zelf de mooiste foto’s te maken. Raak geïnspireerd door prachtige natuurreportages en trek eropuit met de uitneembare wandelkaarten.

Slapen onder de maretak

De dag beginnen met een uitgebreid verwenontbijt in een gezellige B&B, genieten van de natuur tijdens de speciaal voor rootslezers uitgezette maretakwandeling vanuit de Bed and Breakfast (onderweg zie je maretakken en dassenburchten), een dagje Maastricht: er valt ontzettend veel in Maastricht te beleven.

 

B&B Hoeve de witte gans ligt in de heuvelachtige Limburgse Voerstreek, op maar 15 minuten rijden van Maastricht. De hoeve heeft drie romantische B&B gastenverblijven. Zo is het bakhuis gevestigd in een oud bakhuisje, heeft de Droomsuite een hartvormige inloopdouche in de slaap- kamer, is de Droomkamer in authentieke sfeer met eeuwenoude gebinten in het zicht en zijn bij de Droomsuite XXL een snoepwinkeltje en privébioscoop inbegrepen.

Meer informatie
Roots Magazine midden in de natuur
Grasduinen Roots was vroeger Grasduinen
New Skool Media uitgever van Roots Magazine
TVrootsmagazine natuur gefilmd
Instagram Roots Magazine brengt je midden in de natuur
Facebook Roots Magazine Facebook Natuurmagazine Roots
Translate »
Call Now Button