DRIELANDEN FIETSREIS

De Stentor

Reizen

 

Onbedaarlijk mooi langs de Limburgse grens

 

De Stentor brengt actueel nieuws uit in de regio’s rond Apeldoorn, Deventer en Zwolle. In de zaterdageditie werd Hoeve de witte Gans in de schijnwerpers gezet als ideale uitvalsbasis voor een heerlijk fietsweekend.

Drielanden fietsreis

In 1992 introduceerde de Provinciale VVV Limburg de Drielanden Fietsreis een 6-daagse odyssee door het grensgebied van Nederland, België en Duitsland. Een geweldige hit die in korte tijd meer dan 2.500 deelnemers trok. Rond de eeuwwisseling raakte de fietstocht in verval, om twee jaar geleden weer uit de as te herrijzen. Het wordt opnieuw een hit…

Een kort verslag

“Het is spannend weer vandaag. De zon schijnt, maar schuin achter ons kondigen inktzwarte wolken doorschoten door krakende bliksemschichten een onbedaarlijk zwaar onweer aan. Wat doen we? Hard doortrappen en hopen dat we het inferno voorblijven? Of toch schuilen?”

 

“Wij treffen het met Hoeve de witte Gans in Sint-Maartens-Voeren, net over de grens bij Maastricht. Je vindt deze direct na een scherpe rechtse bocht, vlak na een hoge spoorbrug.”

Translate »
Call Now Button