7=5 aanbieding

Je kunt een hele week verblijven in een gastenverblijf, beginnend op verschillende dagen van de week. Betaal voor 5 nachten de overnachtingsprijs en kom 7 nachten genieten bij B&B Hoeve de witte Gans.

7 nachten weg en slechts 5 betalen

7 overnachtingen
fris opgemaakt bed bij aankomst én hoofdkussen à la carte service
gebruik badjassen en badslippers
elke dag schone handdoeken
brandhout voor houtkachel

Ik heb nog een vraag:

Is deze aanbieding het gehele jaar geldig?
Ja, deze aanbieding is het gehele jaar geldig.
Dient de toeristenregistratie wel voor alle overnachtingen te worden voldaan?
Ja, voor alle gereserveerde overnachtingen dient de toeristenregistratie van 2 euro per persoon te worden voldaan. Ook voor de gratis te ontvangen overnachtingen.
Welke overnachtingen ontvangen we gratis?
De gratis overnachtingen betreffen altijd doordeweekse overnachtingen. Verblijf je bijvoorbeeld van zondag tot zondag (7 overnachtingen), dan bieden we twee doordeweekse overnachtingen kosteloos aan. Bijvoorbeeld de overnachting van dinsdag op woensdag en de overnachting van woensdag op donderdag. De andere 5 overnachtingen dienen wel betaald te worden.
Is 5 of 6 overnachtingen + gratis laat uitchecken ook mogelijk?
Ja, het is niet verplicht om daadwerkelijk 7 overnachtingen te blijven slapen. Jullie kunnen ook bijvoorbeeld 'slechts' 6 overnachtingen blijven en dan kosteloos later uitchecken. Jullie hoeven pas in de middag of avond het gastenverblijf te verlaten. De tijd en wijze van uitchecken kunnen we dan ter plaatse afstemmen.