Wellness ontspanningsmassage

Ook zo druk met je baan, het gezin of andere taken? Moe en gestrest... tijd voor een ontspannen moment, jouw moment van heerlijke rust...

Een wellness massage is puur genieten en tegelijk een weldaad voor lichaam en geest. Een massage laat spanningen wegvloeien, vermindert stress, verbetert je gezondheid en geeft je weer nieuwe energie.

Nieuwe energie

De Wellness massages worden gegeven in een sfeervolle massageruimte. Met z'n tweetjes genieten van een heerlijke massage tijdens de vakantie.

We bieden ontspanningsmassages aan met rustgevende muziek op de achtergrond...

De massage behandelingen worden gegeven door een ervaren masseuse. Jullie worden na elkaar gemasseerd.

Een massage voor één van jullie beiden is ook mogelijk. Je hebt de keuze uit een massage van een uur, of een extra lange massage van twee uren.

Ontspanningsmassage

Hoe lang is het geleden dat je nog eens een massage hebt gehad?

Misschien heb je zelfs nooit de tijd genomen voor een massage en ken je het weldadig effect ervan niet eens. Een massage laat spanningen wegvloeien, vermindert stress, verbetert je gezondheid en geeft je nieuwe energie.

Rust en bewustwording

Bij een ontspanningsmassage ligt de nadruk op het rustgevende effect en wordt er zacht gemasseerd. Er worden diverse technieken gebruikt, allemaal met het doel om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Het bevordert de werking van lichaamsfuncties. Je voelt je beter en fitter.

Gun jezelf een ontspanningsmassage; een heerlijk moment van rust en bewustwording...

Massage

ontspanningsmassage € 65 (60 minuten)
(prijs per persoon)
                                                                  

Toelichting

massage op dinsdag, woensdag en donderdag op basis van beschikbaarheid
van de masseuse