Algemene Voorwaarden

Rust en privacy voor jullie tweetjes

Heerlijk tot rust komen in de natuur. Geen kinderen, geen verkeer, 100% rookvrij.

 

Unieke landelijke ligging in de heuvels, kwartier van Maastricht, Valkenburg, shoppen in Aken of naar Europa’s grootste wekelijkse antiekmarkt in Tongeren.

Veel privacy

Elk gastenverblijf heeft een eigen ingang en veel faciliteiten. Naar wens een eigen keuken, houtkachel, bioscoop, 2e TV, bubbelbad of hemelbad, dubbele douche en een eigen privé hottub.

 

Ons ruime erf van 40.000 m2 ligt idyllisch verscholen in de groene heuvels en met gemiddeld (naast jullie) nog 4 andere gasten, heeft iedereen veel ruimte en privacy.

Geen kinderen

Vanaf de eerste dag dat we een vakantieverblijf aanbieden blijkt het merendeel van onze gasten, ouders te zijn die het heerlijk vinden om een keer alleen met z’n tweetjes er tussenuit te gaan. Even de batterij opladen en de kids bij opa en oma, waar zij eveneens een geweldige vakantie hebben.

 

Zelf hebben we geen kinderen, hierdoor weten we eerlijk gezegd ook niet goed welke faciliteiten we voor kinderen moeten aanbieden. Een schommel, een speelweide, of misschien een boomhut?

 

Bij alle andere adresjes in de regio is het wel mogelijk om een kind of baby mee te nemen, waardoor wij hebben gekozen voor een kind-vrij (adults-only) vakantie-plekje.

Geen groepen

We hebben alleen gastenverblijven voor 2 personen.

 

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen “gasten van gasten” toe op ons terrein, waardoor de stilte en rust gewaarborgd kan blijven.

Geen huisdieren meebrengen

Het is niet mogelijk om een huisdier mee te nemen.

100% Rookvrij

We willen iedereen een heerlijk fris verblijf aanbieden. Roken is overal – zowel binnen als buiten – niet toegestaan.

Inchecken en uitchecken

Aankomst en vertrek is elke dag van de week mogelijk.

 

Op de dag van aankomst bieden we persoonlijke incheck tussen 17 en 18 uur, of ‘zelf-incheck’ vanaf 14 uur tot ’s avonds laat. Bij zelf-incheck bergen we de sleutel van jullie gastenverblijf op in een sleutelkluis. Om gebruik te kunnen maken van zelf-incheck dient het volledige bedrag ruim vooraf te zijn overgemaakt, waarna we de code + info van de sleutelkluis per e-mail verzenden.

 

Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11 uur.

Aanbetaling en borg

In verband met de bijzondere en uitgebreide inventaris vragen we een aanbetaling/borg van 150 euro die jullie na de vakantie binnen een paar dagen krijgen teruggestort.

 

We vragen om met onze spullen om te gaan, zoals je ook met jullie eigen spullen doet. Er kan altijd iets stuk gaan of beschadigd raken. Indien niet bewust schade wordt aangebracht, dan ‘lossen’ we het uiteraard samen wel op.

 

Gebruik de faciliteiten waarvoor deze bedoeld zijn. Het lijkt handig om bijvoorbeeld het bubbelbad te gebruiken als wasmachine voor de wandelschoenen of mountainbike-kleding, maar de modder zal het bubbelsysteem in het bad doen verstoppen en de metalen gespen het bad beschadigen.

 

Ook binnenshuis roken lijkt heel onschuldig indien het om ‘slechts’ een paar sigaretjes gaat. Echter de sigarettenrook is ook na een tijdje luchten nog steeds overduidelijk aanwezig voor een niet-roker.

Annuleringsverzekering

Kosteloos annuleren is niet mogelijk, tenzij een annuleringsverzekering wordt afgesloten. We houden het gastenverblijf immers voor jullie vrij, zodat andere geïnteresseerden dan niet kunnen komen.

 

Voor een annuleringsverzekering kun je met jullie eigen bankkantoor of verzekeringsagent contact opnemen. Zij zullen dan een passende aanbieding doen.

 

Bij annuleren tot twaalf weken vooraf aan de besproken overnachtingen is een administratieve vergoeding verschuldigd van € 50,-. Van twaalf tot zes weken vooraf aan de besproken overnachtingen 50% van de totale overnachtingsprijs en vanaf zes weken 100% van de totale overnachtingsprijs.

 

Een eventuele reeds aan ons overgemaakte aanbetaling, welke hoger is dan de verschuldigde annuleringskosten, wordt uiteraard door ons weer per ommegaande teruggeboekt.

Brandveiligheid

De meeste dodelijke ongevallen in Europese hotels zijn in het verleden te betreuren geweest, doordat één van de gasten stiekem rookte in de kamer, of iemand een kaarsje aanstak.

 

We horen weleens: “Wat kan een onschuldig waxinelichtje nu veroorzaken?” Maar ook een heel klein vlammetje kan met hulp van een gordijn of bedlinnen in no-time veranderen in een dodelijke vuurzee.

 

Onze boerderij voldoet aan de allerstrengste brandveiligheidseisen. Echter we zijn van mening dat je nooit voorzichtig genoeg kunt zijn met vuur. Hierdoor is het maken van open vuur binnenshuis niet toegestaan en vragen we om de houtkachel altijd met de deuren gesloten te laten branden. De houtkachel brandt dan tevens veel beter door een verbeterde trek.

Privacyverklaring

Met deze privacyverklaring willen wij je informeren over het verwerken van jouw persoonsgegevens.

 

Wanneer je een gastenverblijf wilt reserveren, verleen je ons toestemming om de persoonsgegevens op te slaan en te verwerken die je ons bezorgt. De door jouw aangereikte gegevens worden gebruikt om een gewenste reservering te kunnen vastleggen. Nadien dienen we de gegevens op te nemen in onze toeristenregistratie. Jouw gegevens delen we niet met andere partijen. Alleen indien een bevoegde overheidsfunctionaris vraagt om inzage, dienen we de gegevens te tonen. Gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk noodzakelijk.

 

We sturen géén nieuwsbrieven per e-mail of per post. Wil je graag op de hoogte blijven? Like dan hieronder onze Facebook pagina.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op
Translate »
Call Now Button