Hoeve de witte Gans

Over Ons

WEEKEND B&B

zaterdag en zondag
ontbijtmand
aan de deur

Huisje voor twee

met eigen keuken

Géén kinderen

Adults only

100% Rookvrij

Binnen en buiten

Ariadne Brocante Living

Hoeve de Witte Gans
in de bladen

Huisje voor twee
De gastenverblijven van Hoeve de witte Gans kunnen besproken worden als ‘Huisje-voor-Twee’ en in het weekend ook als ‘Bed and breakfast’.

Weekend – B en B
Zaterdag en zondagochtend kunnen we een Witte Gans ontbijtmand bij jullie aan de deur bezorgen. Een Witte Gans bestaat uit vers gebakken croissants, broodjes, kaas, zoetbeleg, eitjes, jus d’orange, koffie, thee en een zoete lekkernij. Een uitgebreid Verwen ontbijt is ook mogelijk (niet voor ’t Witte Huisje en ’t Droomhuisje). Een Verwen ontbijt is aangevuld met extra broodbeleg, vruchtensap, melk, fruit en yoghurt. Op verzoek vlees in plaats van kaas.

Ons erf
Op een ruim erf van 40.000 m2 (acht voetbalvelden groot) zijn twee monumentale boerderijen gelegen, ‘Hoeve de witte Gans’ en de ‘Shetlandhoeve’. De twee boerderijen liggen een stukje uit elkaar, waardoor je vanuit de ene boerderij de andere boerderij niet kunt zien. Op de Shetlandhoeve is ’t Witte Huisje en ’t Droomhuisje gelegen. De overige gastenverblijven zijn op ‘Hoeve de witte Gans’. Het erf bestaat verder uit boomgaarden en weides.

 

Boerderij dieren

Onze lieve medebewoners zijn: Herdwick schaapjes, Shetlandpony’s, witte ganzen, kippetjes, poezen en de ezels Anna en Sofie. Het spreekt voor zich dat alle dieren niet voor consumptie zijn. Zij mogen bij ons tevreden oud worden…

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op
Call Now Button
Translate »