Het zuidelijkste deel van Limburg. Onontdekte natuur met adembenemende vergezichten. Pittoreske dorpjes aan de voet van de Ardennen, tussen Maastricht, Tongeren en Aken.


In de omgeving zijn vele goede adresjes, waar je je kunt laten verwennen met al het heerlijks uit de streek. Van knusse brasserie tot stijlvol restaurant.


Proef zeker de specialiteiten uit de Voerstreek. 't Voerdrupke, Rick's bier, stroop, kaas, honing, fruit, Limburgse vlaai, en niet te vergeten: smaakvolle wijn en champagne.


Voor de poort van onze hoeve beginnen enkele van de mooiste wandelingen in de Voerstreek. Een bewegwijzerd wandelnetwerk met een totale lengte van 150km.


Je fietst over de mooiste autoluwe binnenwegen met fraaie uitzichten, door oude gehuchtjes en langs sfeervolle restaurantjes.


De Voerstreek vormt de groene long te midden van de cultuursteden Maastricht, Aken en Tongeren, waardoor er altijd genoeg te zien en te beleven is...


Dat de Maastrichtenaar trots is op z'n stad, is geen geheim, maar dat enthousiasme is nu ook overgeslagen op de rest van Nederland en Vlaanderen.


Een stad met veel gezichten. Een historisch decor, een echte studentenstad, een stad vol leven. Het is een kuur en badplaats, maar ook shoppen in een historisch stadsdeel.


In Tongeren voel je de ontspannen sfeer op de gezellige terrasjes. The place to be, indien je nog op zoek bent naar dat ene stukje antiek...


Bruisend stadsleven of dorpse rust? Pittoreske dorpjes en steden met internationale allure op een steenworp...


De omgeving is het ganse jaar betoverend. Echter ondanks het meestal een paar graden warmer is in de Voerstreek ten opzichte van het noorden, schijnt helaas niet altijd de zon.